Oralite VC104 +CG

€94.50

De Oralite VC104 + Curtain Grade Reflective Tape Serie is een prismatische contourmarkering die voldoet aan de ECE 104 norm.
Deze Oralite VC104 + Curtain Grade Reflective Tape is geschikt voor voertuigen met een flexibele ondergrond (zeil-doek). Voor voertuigen met een harde ondergrond is de Oralite VC104 RG (Rigid Grade) geschikt.
De kleur wit is toegestaan op de zijkant, de kleur geel op zijkant en achterkant en de kleur rood enkel op de achterzijde.

  • Buy 5 for €89.78 each and save 5%
  • Buy 10 for €85.05 each and save 11%


Oralite VC 104+ CG Curtain Grade
De Oralite VC104 + Curtain Grade Reflective Tape Serie is een prismatische contourmarkering die voldoet aan de ECE 104 norm. Deze Oralite VC104 + Curtain Grade Reflective Tape is geschikt voor voertuigen met een flexibele ondergrond. Voor voertuigen met een harde ondergrond is de Oralite VC104 RG (Rigid Grade) geschikt. De kleur wit is toegestaan op de zijkant, de kleur geel op zijkant en achterkant en de kleur rood enkel op de achterzijde. DezeOralite VC104+ Curtain Grade tape hoeft niet geseald te worden aan de uiteinde en is gemakkelijk te snijden. Het aanbrengen van de tape is eenvoudig. Op aanvraag kunnen wij informatie verstrekken over wetgeving, aanbrenginstructies en technische details. De Oralite VC104 tape bestaat uit 1 laag waardoor reiniging met hoge druk geen probleem is mits er volgens de voorschriften wordt gewerkt. Standaard wordt de tape geleverd op een rol van 50mmx50m. Belijming: High Tack Permanent. Dikte: 20 micron Rolbreedte: 50mm Rollengte: 50m Eenheid: 1 rol Minimale afname: 1 rol Applicatie temperatuur: tussen +15°C en +38°C Levensduur indien vakkundig aangebracht: verticaal 3 jaar.More Information
Prijs is per rol
Kleur N/A
Materiaal Reflecterende Vinyl
Merk Oralite
Rolbreedte 5cm
Prijs per meter rol
Manufacturer N/A
Options container N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Oralite VC104 +CG
Your Rating